Sodelujmo

Kulturni center Primoža Trubarja je arhitekturno izjemno dovršen, sodoben, funkcionalen, atraktiven in prostoren objekt s skupno uporabno površino 2680 m2. Ambiciozna prihodnost novega Kulturnega centra Primoža Trubarja sloni tudi na kongresni dejavnosti, ki ji namenjamo pomemben poudarek, saj imamo sodobno tehnično opremo za izvajanje tovrstnih dogodkov, vključno z vso dopolnilno ponudbo, ki jo zahteva ta specifična dejavnost.

Že sedaj vas vabimo, da v Kulturni center Primoža Trubarja povabite svoje poslovne partnerje, stranke in sodelavce. Zagotavljamo vam, da bo vaša poslovna konferenca, simpozij, novinarska konferenca ali strokovno srečanje v naši novi hiši oplemenitena z odličnimi pogoji dela, kvalitetnimi storitvami, urejeno infrastrukturo (parkirišča, klimatizirani prostori…) in nadgrajena z bogato ponudbo kulturne in naravne dediščine doline med Krko in Gorjanci.

Za vas, vaše stranke, komitente, sodelavce ali vaše poslovne partnerje lahko pripravimo kulturni dogodek – namesto poslovnih daril jim boste omogočili prijetno druženje in ogled predstave po vaši (skupni) izbiri. Omogočimo tudi catering – vse v dogovoru z vami in vašimi željami. Naši prostori so dostopni tudi gibalno oviranim osebam, v Rumeni dvorani je tudi indukcijska zanka za naglušne.

(za povečavo kliknite na fotografijo)