Menopavza – hit komedija Špas teatra

NEDELJA, 24. februar 2019, ob 20.00

POMEMBNO OBVESTILO za vse, ki imate rezervirane vstopnice:  Vstopnice lahko rezervirate na telefonski številki 07 / 393 13 71. Vaša rezervacija velja 2 dni. Rezervirane vstopnice lahko dvignete le na blagajni Kulturnega centra Primoža Trubarja. V kolikor vstopnice v dogovorjenem roku ne prevzamete, vrnemo vstopnice v prodajo. Vstopnice so na voljo tudi preko prodajnih mest Eventima  (Petrol, Pošta Slovenije in druga prodajna mesta).

“Menopavza” – poimenujmo jo, kar tudi je, dame! – skočila je iz omare in zdaj je v vsej svoji veličini na odru… privablja veliko smeha iz občinstva, v katerem sedijo ženske poznavalke in … tudi moški! Ali govorimo o občutljivih letih? Kje pa!!!

Foto: Jure Makovec

Štiri ženske v “fantastičnih” letih so na razprodaji damskega perila. Nič nimajo skupnega, razen čipkastega nedrčka IN: izgube spomina, navalov vročice, nočnega potenja, ne dovolj seksa, preveč seksa in … saj veste!

Ta noro zabavna muzikal o dramatičnosti menopavze se dogaja ob velikih hitih iz 70-ih, 80-ih in 90-ih, ki vas bodo dvignili plešoče iz sedežev, dvorano pa bodo preplavili vzkliki navdušenja in ploskanje.

Pridružite se sestrski druščini! Zabavna je, polna samoironije in do konca sproščena, ne glede na to, kako podivjani so hormoni.

To je EDINA menopavza, ki jo imajo moški noro radi! V njej prepoznajo svoje žene, mame, sestra, prijateljice… mladini pa bo naenkrat vse bolj jasno glede mam in babic.

“VAM REČEMO, ZA ZJOKAT SMEŠNO!”

? Cena vstopnice: 25 € / 23 €