Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je že minil.

UČINKOVITO STARŠEVSTVO – RAVNOTEŽJE MED ZAHTEVAMI IN POHVALAMI

9. februarja, 2023 / 17:00

Zastonj

OŠ Šentjernej vabi starše in širšo javnost na predavanje dr. Zorana Milivojevića in Katarine Šepetavc z naslovom: UČINKOVITO STARŠEVSTVO – RAVNOTEŽJE MED ZAHTEVAMI IN POHVALAMI.

Dr. Zoran Milivojević je psihoterapevt, avtor številnih uspešnic in strokovnjak na področju raziskovanja čustev.
Pred več kot dvajsetimi leti je oblikoval tako imenovani mercedes model vzgajanja, ki ga lahko imenujemo tudi model učinkovitega starševstva. Ta vzgojni način temelji na učinkovitem postavljanju meja, iskanju ravnotežja med starševskimi zahtevami, pohvalami in nagradami ter kritikami in kaznijo. Izhaja iz prepričanja, da učinkovita vzgoja temelji na brezpogojni starševski ljubezni in jasnih mejah, ki jih postavimo otroku.
Katarina Šepetavc je svetovalna delavka – pedagoginja na OŠ Šentjernej. V svetovalni službi na OŠ je zaposlena 13 let. Četrto leto je edukantka transakcijske analize pri dr. Zoranu Milivojeviću, prav tako ima bogate praktične izkušnje pri delu z otroki, mladostniki in starši.

Predavanje dr. Zorana Milivojevića in Katarine Šepetavc bo v četrtek, 9. 2. 2023, ob 17:00 v Kulturnem centru Primoža Trubarja v Šentjerneju.

Predavanje bo trajalo 90 minut.

Dr. Milivojević govori v srbskem jeziku, vendar zelo dobro razume tudi slovensko in bo z veseljem odgovarjal na vprašanja publike.

Details

Datum:
9. februarja, 2023
Time:
17:00
Cena:
Zastonj
Dogodek kategorije:
, , ,

Organizer

OŠ Šentjernej
Phone
+38673374910
E-pošta
os.sentjernej@guest.arnes.si
View Organizer Website